widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

W&W Community

Support voor weduwen & weduwnaars
Contact met lotgenoten. Om je te helpen, ervaringen te delen en de balans in je leven terug te krijgen.

Maak kennis met ons platform

Van contact leggen met lotgenoten naar handige informatie en partners die er zijn om jouw problemen op te lossen.

Na de dood van je partner komt er zoveel op je af waar je geen weet van hebt. Na het regelen van het afscheid komt er geen eind aan. Is er een testament? Hoe gaat dat in zijn werk? Wat is de rol van de executeur, wat weet de accountant en doe ik eventueel een beroep op een advocaat? Wie helpt mij met de administratie en de boekhouding? Wie kan ik vertrouwen? Hoe ga ik om met mijn verdriet? Hoe gaat het met de kinderen en hoe gaat het eigenlijk met mij? Wie ben ik? Wie helpt mij het leven weer op de rit te krijgen?
De waan van de dag overheerst en het ongeloof is net zo groot als de onwetendheid van alles wat op je afkomt. Ons platform helpt je op talloze manieren.

Deel ervaringen in ons W&W forum

In ons W&W forum kan je communiceren met lotgenoten over onderwerpen die jij belangrijk vindt. Met mensen die aan een half woord genoeg hebben. In een veilige en warme setting waarin je niet veroordeeld en beoordeeld wordt.
Word lid om hiervan te profiteren

Evenementen

Met W&W organiseren we diverse evenementen voor lotgenoten. Denk aan Sociale activiteiten zoals een Pub Quiz. Maar ook aan Doe activiteiten zoals een Kookworkshop of Schrijven met Verlies. Daarnaast organiseren we ook evenementen voor Kennisoverdracht zoals Praktische & Juridische Zaken na het overlijden.
Naar Evenementen

Partnernetwerk & support

W&W werkt samen met zorgvuldig uitgekozen partners die diensten aanbieden waar weduwen en weduwnaars behoefte aan kunnen hebben. Gebaseerd op jouw individuele behoeften kijken we waar we tot een goede match kunnen komen. Wij kennen onze partners en weten dat jij daar in goede handen bent. Voor deze service betaal jij ons verder geen vergoeding. Je kijkt zelf wat je eventueel bij onze partners af wilt nemen.
Naar Support

Informatie & Bronnen

W&W biedt op diverse manieren informatie om jou te helpen, te inspireren en verder op weg te helpen. Neem een kijkje en laat het ons weten als je iets mist. Check ook onze Kennisbank voor links naar officiële instanties die voor nabestaanden nuttig kunnen zijn.

Naar Inspiratie

Voordeel en voorrang

Als lid krijg je voorrang bij inschrijving op onze evenementen en tot 10% korting op evenementen. Je hebt als lid gratis toegang tot de digitale W&W Anonymous meetings met andere weduwen en weduwnaars. Onze leden ontvangen minimaal 3x per jaar de W&W nieuwsbrief. Ook ontvang je als lid onze W&W intakelijst, zodat we je beter kunnen helpen met onze evenementen en externe support. Alleen leden hebben toegang tot ons Forum W&W “Weduwen en Weduwnaars onder elkaar”.
Word lid

Alle voordelen ervaren?
Word lid voor slechts € 4,95 per maand

Ja, ik wil mij aanmelden

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram