widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Over ons

Astrid & Marianne

Via de school van de kinderen hebben we elkaar leren kennen en konden we het goed met elkaar vinden. Beide zijn we binnen een maand, weduwe geworden.Dat heeft onze band versterkt en onze vriendschap hechter gemaakt. We hebben elkaar gesteund in het verdriet, onze onzekerheden en ervaringen gedeeld. We hebben tips en contacten uitgewisseld. We hebben elkaar geholpen waar kon, we zijn er voor elkaar. Dat geeft rust en ook weer ruimte voor het leven.

Gaandeweg, al pratende aan de keukentafel met kopjes koffie, thee, iets lekkers en een glaasje wijn ontstond het plan voor Widows & Widowers.

In het verleden hebben we vaker succesvol samengewerkt. We vormen een sterk duo. We zetten elkaar in onze kracht en hebben een goede synergie. We vullen elkaar aan, kunnen met elkaar lachen en huilen maar vooral ook heel veel delen. Onze gemeenschappelijke ervaringen en het doorleven van deze emotionele tijd hebben ons gesterkt.

Astrid van Heumen

Is weduwe van Lode en moeder van een lieve dochter. Ze heeft twee honden, een Jack Russel en een Westi’, die inmiddels bij ‘opa en oma buiten de stad logeren. Zij heeft na een internationale corporate carrière, de keuze gemaakt om als zelfstandig ondernemer met haar bedrijf Corporate Casting, economische zelfstandigheid na te streven. Opgegroeid met de slogan “Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid” had ze de onverwachte keuze van haar echtgenoot niet kunnen voorzien, zij kan deze alleen respecteren. De nieuwe realiteit is voor Astrid beslist uitdagend, maar met courage en positief gemoed, vervolgt ze haar levensweg. Als ervaringsdeskundige deelt ze graag haar kennis, kunde en ervaringen.

Via haar bestuurlijke en toezichthoudende rollen, zet ze zich in voor het zogenoemde ‘vrouwenvraagstuk’.
Connect

Marianne Heemskerk

Is weduwe van Philip en moeder van drie kinderen. Een twee-eiige jongenstweeling en een dochter. Zij heeft een grote hond, een Landseer genaamd Kanjer, en drie katten; een Ragdoll, een Noorse boskat en Main Coon. Vol ongeloof moest Marianne het plotseling overlijden van haar man aanvaarden. De werkelijkheid verandert in een ‘split second’. Hoe kan je als zelfstandige vrouw, toch zo afhankelijk van je man worden…
Haar kleurrijke persoonlijkheid verbleekte echter niet en ook zij, sterker door deze ‘levenslessen’, wist haar schouders er weer onder te zetten en zich te herpakken met een gezonde dosis ondernemersmentaliteit. Het leven gaat door.

Marianne heeft leidinggevende en bestuurlijke ervaring opgedaan bij diverse organisaties in binnen- en buitenland. Daarnaast is zij actief in diverse besturen en charity projecten.
Connect

Word lid voor € 4,95 per maand en profiteer van alle voordelen.

Kom in contact met lotgenoten en deel ervaringen via het W&W forum
Toegang tot het netwerk van partnerdeals met aantrekkelijk ledenvoordeel
Voorrang bij inschrijving voor evenementen en workshops
Ontvang wekelijks updates van al onze activiteiten
Ontvang minimaal 3x per jaar de W&W nieuwsbrief
Tot 10% korting op geselecteerde evenementen en workshops
Korting op geselecteerde aankopen in onze shop
Kosteloze deelname aan digitale Widows&Widowers Anonymous bijeenkomsten
Meld je hier aan 

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram