widows for widows merk

Welkom

Start hier!
Forum
Start je gesprek
Mijn account

Donkere Dagen rondom Kerst en Oud&Nieuw

Geplaatst door  Marianne

Dag allemaal,

Ik ben benieuwd hoe jullie de Donkeren Dagen van december en begin januari beleven. Al die verplichte feestdagen waarin je zoveel moet en vooral gezellig en onder de mensen moet zijn. Hoe zitten jullie hierin?

Wat doe je tijdens de feestdagen. Wat zou je eigenlijk willen doen tijdens de feestdagen? Krijg je van de familie en vrienden wat je hoopt en nodig hebt of juist niet? Enfin, heel veel vragen. Hoor graag van jullie hierover?

Fijne kerstdagen!

Marianne

 

Reactie geven scroll down

4 comments on “Donkere Dagen rondom Kerst en Oud&Nieuw”

  1. Ik vond het erg moeilijk, moeilijker dan ik had verwacht. hoewel ik ook niet wist wat ik moest verwachten. Juni 2022 mijn man ( 52 jaar) verloren en nu laat ik mij meevoeren in de golven van het ontwrichtende nieuwe bestaan.
    Ik heb zelf gezorgd dat ik bij vrienden " onder de pannen" was, en gelukkig heb ik een fijne groep mensen om mij heen die mij ook uitnodigden. En als ik daar was, was het fijn en gezellig en hebben we veel gelachen.
    Maar overall ben ik blij dat die Decembermaand voorbij is. " donkere dagen voor kerst" " einde van het jaar" " gezelligheid", voor mij was het zwaar en pittig. Nu het nieuwe jaar begonnen is voel ik mij momenteel ook beter, en is het dragelijk op dit moment.

  2. Hi Gerda, hoe gaat het nu met je? Het jaar wil maar niet vlotten zo met het weer... Dat maakt mij op minder goede dagen wel wat somber af en toe. Gelukkig is het lente... en komt er naar regen altijd weer zonneschijn.... Al duurt het dit jaar wel extra lang lijkt het. Luister je weleens naar onze podcast WidowTalk? Marianne heeft iedere keer weer een nieuwe gast en een boeiend onderwerp dat je aan het denken zet. Als ik een beetje in de 'low' zit, luister ik gewoon naar haar stem, dan zwelg ik ongegeneerd even in mijn individueel verdriet... en dan een traan en even extra diep adem halen en gewoon weer door. Het leven blijft toch een oncontroleerbaar avontuur.

    Op 23 juni organiseren we op International Widows Day een interessante bijeenkomt waar we als lotgenoten met elkaar verbinden, leren en naar ik van harte hoop ook een beetje te lachen. Aanmelden kan via de website. We kijken er naar uit je te ontmoeten, Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

widows for widows merk
Met W4W willen we je helpen na het overlijden van je partner. Via contact met lotgenoten en met externe partners om jouw problemen op te lossen.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
homeuserbubblemenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram