widows for widows merk

Welkom

Start hier!
Forum
Start je gesprek
Mijn account

Post

Geplaatst door  Willy

goedemorgen allemaal,

na het beluisteren van een podcast ben ik lid geworden. Ik ben benieuwd hoe jullie ervaringen en misschien ook wel adviezen zijn.

groetjes

Willy

 

Willy

Reactie geven scroll down

3 comments on “Post”

  1. Ik ben ook lid geworden naar aanleiding van de Podcast. Helaas geen emoticons om hier te gebruiken. Dit systeem lijkt op het ouderwetse MSN messenger.

  2. Hoi Dewi,

    Ik ben beheerder van de site. We ontwikkelen voortdurend en nemen je opmerking mee. Idd belangrijk dat we dit toevoegen.
    Groet Anco

  3. Wat leuk dat je de podcast hebt beluisterd. Marianne heeft iedere keer weer nieuwe onderwerpen die dicht bij ons als mens staan en waar je wellicht iets van mee kan nemen in je eigen leven. Het staat al zo op z'n kop als gevolg van het verlies en de nieuwe werkelijkheid, dat het soms gewoon fijn is te luisteren naar anderen, die misschien iets zeggen dat je mee neemt.
    Groetjes Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

widows for widows merk
Met W4W willen we je helpen na het overlijden van je partner. Via contact met lotgenoten en met externe partners om jouw problemen op te lossen.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
homeuserbubblemenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram