widows for widows merk

Welkom

Start hier!
Forum
Start je gesprek
Mijn account

ook nieuw hier.....

Geplaatst door  Gerben

Mijn vrouw is 5 augustus overleden na een zware strijd met de  verschrikkelijke ziekte ALS. Sinds die dag al veel moeten ervaren in het rouwproces, alle gevoelens komen voorbij. Niet allen maar verdriet en gemis maar ook opluchting en dankbaarheid.

 

Gerben

Reactie geven scroll down

One comment on “ook nieuw hier.....”

  1. Jee Gerben, dat zal zeker een zware weg geweest zijn. ALS moet verschrikkelijk zijn. Ik kan me de dubbele gevoelens goed voorstellen. Verdriet en gemis, en opluchting dat het lijden en de zware zorg voorbij is, en dankbaarheid voor al het goede samen...

    Ik heb zelf mijn man in februari 2022 verloren nadat ik 2 jaar intensieve 24 uurs zorg thuis gegeven heb, samen met verzorgsters die het 's middags even van mij overnamen. Een opluchting, dankbaarheid dat we het samen hebben gedaan thuis, en voor alle goede dingen samen...maar zeker ook een enorm gemis en verdriet. Contact met lotgenoten helpt.

    Ik wens je veel sterkte!

    Samyra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

widows for widows merk
Met W4W willen we je helpen na het overlijden van je partner. Via contact met lotgenoten en met externe partners om jouw problemen op te lossen.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
homeuserbubblemenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram