widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

7 april 2023

WidowTalk aflevering 10

Hoe herinner jij je dierbare overleden partner?

Hoe herinneren de kinderen zich hun overleden vader of moeder?

Een gat in de herinnering kan grote emotionele problemen geven. Veronique Amerika van Leaves of Memory heeft hier iets moois voor bedacht.

Veronique Amerika is op 14 jarige leeftijd haar vader verloren. Nu is ze midden 30 en nog steeds bezig om herinnering aan haar vader te verzamelen. Omdat ze dat fijn vindt en omdat ze dat nodig heeft. Liefst ook herinneringen van anderen, zodat het beeld zo compleet mogelijk wordt. Aangevuld met oude foto’s is het nog mooier. Ze heeft hier een mooi boek voor gemaakt. Nu is het nog geschreven op Vaders maar ze gaat dat nog aanpassen naar Moeders en de kans is groot dat er nog andere varianten gaan volgen.

Marianne Heemskerk van Widows & Widowers gaat hierover in gesprek met Veronique Amerika.

Hoe het zo is gekomen dat ze na 20 jaar met dit boek is uitgekomen. Wat betekent het bestaan van Leaves of Memory.

Ze vertelt hoe ze vroeger brieven schreef aan haar vader, die bewaarde en soms bewust liet liggen zodat haar moeder ze kon lezen en zien waar ze mee worstelde. Hoe fijn het is als de ouders van de overledene er ook in kunnen schrijven en de bijzondere gesprekken die dit oplevert. Een boek dat een rondje langs de mensen maakt die iets toe kunnen voegen en dat zo veel mensen raakt.

Een mooi en kwetsbaar verhaal met een nog mooiere uitkomst. Een werkelijk prachtig boek dat we binnenkort via onze shop zullen gaan aanbieden.

Luister nu naar deze aflevering van de podcast WidowTalk om over haar ervaringen te horen en dit mee te nemen in je bagage. Wellicht kan je er een ander mee helpen.

WidowTalk aflevering 10, Hoe houd ik de herinnering levend en hoe maak ik de herinnering zo compleet mogelijk?

Ga hier naar de tiende aflevering van WidowTalk

Of luister hier eerst de trailer

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.
Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

____

WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

10 juni 2024

Widows4Widows loopt de Nijmeegse Vierdaagse

Om vooruit te komen in het leven moet je focus hebben en doelen stellen. En stap voor stap de goede richting in gaan, dan kom je er wel.
28 mei 2024

WidowTalk S4: aflevering 11

Deze aflevering ga ik in gesprek met Claudia Wielheesen. Claudia is nog een hele jonge meid, 21 jaar, en al zeer actief met haar passie. Namelijk het vastleggen van voornamelijk mensen en dieren in tekeningen.
23 mei 2024

Reizen, Rouw en de nieuwe Realiteit

Wow …..wat een epic zonsopgang ervaar ik vandaag in de woestijn. Ik zie het licht van de dag langzaam, maar heel gestaag over de roodstenen rotsen, de strijd van het donker winnen.
1 2 3 21

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram