widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

22 juni 2023

WidowTalk S2: aflevering 7

De eenzaamheid van rouw en verlies, hoe ga je er mee om en kan een app hierin ondersteunen?

In deze aflevering

De eenzaamheid als je een belangrijk persoon in je leven bent verloren, kan je verscheuren en beheersen. Kan een app helpen bij verlies en rouw? In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Yvette den Hartog. Yvette is de eigenaar en oprichtster van Condele, een app bij rouw & verlies. We praten over het verlies van Yvette en van mij. We gaan in op het waarom achter Condole, namelijk voor iedereen een vorm van rouwondersteuning bieden. Zo vertelt Yvette dat mensen die de app gebruiken met elkaar kunnen chatten, elkaar kunnen steunen, belangrijke dagen in kunnen geven, zodat anderen erop kunnen reageren etc. Verder staan in Condele allerlei evenementen vermeld die voor nabestaanden relevant zijn. Er is een boekenlijst en podcast overzicht. De app verlaagt de drempel om contact op te nemen en steun te zoeken. Een heel mooi initiatief waarmee veel nabestaanden gedeeltelijk uit hun isolement gehaald kunnen worden. Ook vrienden of familie kunnen de app gebruiken om op die manier meer support aan hun rouwende vriend/familielid te geven. Wederom een mooie aflevering van WidowTalk voor iedereen die wil horen over Condole en de mogelijkheden voor mensen die met rouw, verlies en eenzaamheid te maken hebben of mensen met rouw en verlies in hun omgeving hebben.  

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Seizoen 2 aflevering 7 van WidowTalk: 'De eenzaamheid van rouw en verlies, hoe ga je er mee om…’

Ga hier naar de 7e aflevering van seizoen 2

Of luister hier eerst de trailer

 

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

 

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

10 juni 2024

Widows4Widows loopt de Nijmeegse Vierdaagse

Om vooruit te komen in het leven moet je focus hebben en doelen stellen. En stap voor stap de goede richting in gaan, dan kom je er wel.
28 mei 2024

WidowTalk S4: aflevering 11

Deze aflevering ga ik in gesprek met Claudia Wielheesen. Claudia is nog een hele jonge meid, 21 jaar, en al zeer actief met haar passie. Namelijk het vastleggen van voornamelijk mensen en dieren in tekeningen.
23 mei 2024

Reizen, Rouw en de nieuwe Realiteit

Wow …..wat een epic zonsopgang ervaar ik vandaag in de woestijn. Ik zie het licht van de dag langzaam, maar heel gestaag over de roodstenen rotsen, de strijd van het donker winnen.
1 2 3 21

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram