widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

22 juni 2023

WidowTalk S2: aflevering 7

De eenzaamheid van rouw en verlies, hoe ga je er mee om en kan een app hierin ondersteunen?

In deze aflevering

De eenzaamheid als je een belangrijk persoon in je leven bent verloren, kan je verscheuren en beheersen. Kan een app helpen bij verlies en rouw? In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Yvette den Hartog. Yvette is de eigenaar en oprichtster van Condele, een app bij rouw & verlies. We praten over het verlies van Yvette en van mij. We gaan in op het waarom achter Condole, namelijk voor iedereen een vorm van rouwondersteuning bieden. Zo vertelt Yvette dat mensen die de app gebruiken met elkaar kunnen chatten, elkaar kunnen steunen, belangrijke dagen in kunnen geven, zodat anderen erop kunnen reageren etc. Verder staan in Condele allerlei evenementen vermeld die voor nabestaanden relevant zijn. Er is een boekenlijst en podcast overzicht. De app verlaagt de drempel om contact op te nemen en steun te zoeken. Een heel mooi initiatief waarmee veel nabestaanden gedeeltelijk uit hun isolement gehaald kunnen worden. Ook vrienden of familie kunnen de app gebruiken om op die manier meer support aan hun rouwende vriend/familielid te geven. Wederom een mooie aflevering van WidowTalk voor iedereen die wil horen over Condole en de mogelijkheden voor mensen die met rouw, verlies en eenzaamheid te maken hebben of mensen met rouw en verlies in hun omgeving hebben.  

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Seizoen 2 aflevering 7 van WidowTalk: 'De eenzaamheid van rouw en verlies, hoe ga je er mee om…’

Ga hier naar de 7e aflevering van seizoen 2

Of luister hier eerst de trailer

 

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

 

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

29 februari 2024

Zwarte piste.

Wat was het een leuke uitnodiging om samen met lieve vrienden met mijn dochter aan te haken op de wintersportvakantie. De voorpret was al geweldig, na jaren in dezelfde outfit te hebben geskied, hebben we ook voor mij een nieuw pak gekocht.
12 januari 2024

Gelukkig Nieuw Jaar, Happy 2024!

Wat ga jij dit nieuwe jaar doen? Hoe ga je jouw goede voornemens in 2024 invullen, heb je die eigenlijk wel? Het is tenslotte allemaal zo anders en zo alleen. De verantwoordelijkheden zijn soms, maar gelukkig niet altijd, haast niet alleen te dragen.
14 december 2023

De Donkere dagen, einde jaar.

Herinneringen, gedachten aan de gelukkige tijden van weleer, flarden van vergeten conversaties en kleine ergernissen spoken.
1 2 3 20

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram