widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

12 januari 2023

Lancering Podcast WidowTalk

Lancering WidowTalk

WidowTalk is een Podcast van Widows&Widowers. We leveren support aan weduwen en weduwnaars, aan nabestaanden die hun geliefde zijn verloren. We bieden onze leden een lotgenoten community waarin iedereen elkaar begrijpt en aan een half woord genoeg heeft. We organiseren activiteiten kijkend naar sociale contacten en kennisoverdracht. Via ons forum kan je rechtstreeks met onze andere leden in gesprek. Daarnaast kan je via ons service platform diensten afnemen van onze partners. Deze zijn specifiek ingesteld op zaken waar je als nabestaande tegenaan loopt. In onze shop vind je onder andere boeken die  relevant zijn voor jou  als nabestaande.

Vrijdag 13 januari starten we met aflevering 1 waarin we in gesprek gaan met Anne Goossenssen.

Luister hier alvast naar de trailer!

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

____

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

30 maart 2023

WidowTalk aflevering 8

Kom je aan van rouw? Waar komen al die troost kilo’s vandaan en hoe kom ik er van af? Antoinette Aris van Slimmer Support beantwoord al je vragen over gezond eten.
28 maart 2023

WidowTalk aflevering 7

Hoe beleeft een weduwnaar het verlies van zijn partner en hoe pakt hij de draad weer op? Ontdek het in deze aflevering waarin Marianne in gesprek gaat met Wouter de Kleyn.
24 maart 2023

Tip Magazine "Opeens was ik alleen"

" Ik had het idee in een andere werkelijkheid te zijn beland, maar moest me groothouden voor de kinderen." Lees de column van Marianne die zij schreef voor Tip Magazine.
1 2 3 7

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

Nieuwsbrief

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram