widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

12 januari 2023

Lancering Podcast WidowTalk

Lancering WidowTalk

WidowTalk is een Podcast van Widows&Widowers. We leveren support aan weduwen en weduwnaars, aan nabestaanden die hun geliefde zijn verloren. We bieden onze leden een lotgenoten community waarin iedereen elkaar begrijpt en aan een half woord genoeg heeft. We organiseren activiteiten kijkend naar sociale contacten en kennisoverdracht. Via ons forum kan je rechtstreeks met onze andere leden in gesprek. Daarnaast kan je via ons service platform diensten afnemen van onze partners. Deze zijn specifiek ingesteld op zaken waar je als nabestaande tegenaan loopt. In onze shop vind je onder andere boeken die  relevant zijn voor jou  als nabestaande.

Vrijdag 13 januari starten we met aflevering 1 waarin we in gesprek gaan met Anne Goossenssen.

Luister hier alvast naar de trailer!

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

____

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

23 mei 2024

Reizen, Rouw en de nieuwe Realiteit

Wow …..wat een epic zonsopgang ervaar ik vandaag in de woestijn. Ik zie het licht van de dag langzaam, maar heel gestaag over de roodstenen rotsen, de strijd van het donker winnen.
2 mei 2024

Samen ziek zijn is gezellig, mam!

Dit gaat over het weer. Ja waar moeten we het anders over hebben. Want inderdaad wat duurt het lang voor de lente doorzet dit jaar. Misschien komt het door mijn gemoedstoestand of is het echt allemaal een beetje ‘gloom and doom’.
22 april 2024

WidowTalk S3: aflevering 10

Met Jan praat ik over hoe hij zijn paarden inzet om mensen te coachen en begeleiden. Paarden geven je feedback, paarden communiceren met je zonder te oordelen.
1 2 3 21

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram