widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

12 januari 2023

Lancering Podcast WidowTalk

Lancering WidowTalk

WidowTalk is een Podcast van Widows&Widowers. We leveren support aan weduwen en weduwnaars, aan nabestaanden die hun geliefde zijn verloren. We bieden onze leden een lotgenoten community waarin iedereen elkaar begrijpt en aan een half woord genoeg heeft. We organiseren activiteiten kijkend naar sociale contacten en kennisoverdracht. Via ons forum kan je rechtstreeks met onze andere leden in gesprek. Daarnaast kan je via ons service platform diensten afnemen van onze partners. Deze zijn specifiek ingesteld op zaken waar je als nabestaande tegenaan loopt. In onze shop vind je onder andere boeken die  relevant zijn voor jou  als nabestaande.

Vrijdag 13 januari starten we met aflevering 1 waarin we in gesprek gaan met Anne Goossenssen.

Luister hier alvast naar de trailer!

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

____

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

28 september 2023

Struisvogelen: ik struisvogel, wij struisvogelen en jij bent stil.

Ken je dat gevoel van ik wil het allemaal even niet meer weten. Ik duik even weg voor de harde werkelijkheid. Ik ga die enveloppen echt niet openmaken. Ik neem de telefoon vandaag niet op.
26 september 2023

WidowTalk S3: aflevering 9

Vanuit je eigen ervaringen een bijbel maken voor weduwen en weduwnaars. Jessica vertelt over haar boek ‘De Partner, wat er verandert als je partner ziek wordt of overlijdt’.
25 september 2023

WidowTalk S3: aflevering 8

Wat als rouwen niet lukt…. wat doe je dan? In gesprek met Elco Fritzsche over hoe je eraan probeert te ontkomen, maar dat het ontwijken uiteindelijk toch niet mogelijk is.
1 2 3 18

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram