widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

11 oktober 2023

Lopen we samen de Nijmeegse Vierdaagse?

Hoe zou het zijn als we met Widows & Widowers samen de 106e Nijmeegse Vierdaagse lopen?

Auteur: Astrid van Heumen, Co-founder Widows & Widowers

 

Afgelopen juli dacht ik al kijkende langs de kant naar de feestelijke stoet van mensen hoe mooi en uitdagend zou het zijn wanneer wij met een aantal Widows&Widowers de 106e Vierdaagse lopen.  Dit grootse wandel evenement is een waanzinnig mooi en verbindend feest waar wij graag ook onze stappen willen zetten. Omdat ik geboren ben in de omgeving van Nijmegen heb ook ik onbewust het 4-daagse virus te pakken. Die zou ik toch graag eens lopen. Maar wie gaat er met me mee? Marianne en ik zouden het geweldig vinden om met een groep ‘lotgenoten’ het leven te omarmen en de toekomst tegemoet te wandelen.

 

Drie open wandelingen

Misschien twijfel je of het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse wat voor je is? We starten met drie wandelingen in oktober, november en december. Ook als je niet niet wil mee lopen met de Nijmeegse Vierdaagse ben je welkom tijdens deze eerste trainingen. Via de volgende knop kom je bij onze events en kun je je opgeven voor één of meerdere dagen.

 

Schrijf je nu in en loop mee!

 

4 dagen 40 kilometer

Het is een pittig voornemen 4 dagen 40 kilometer is niet iets dat je eventjes doet. Het is verstandig en zaak goed te trainen voor de start. Goede wandelschoenen zijn een must. Het is aan ieder individueel te beoordelen welke schoenen de voorkeur genieten. De een loopt op een goede sportschoen, de ander heeft ingelopen wandelschoenen en weer een ander loopt de vierdaagse uit op klompen of zelfs op blote voeten. Maar ons is geadviseerd, kies voor een goede, passende en ingelopen wandelschoen wanneer je aan de start verschijnt.

We trainen ieder afzonderlijk overal in het land en 1x per maand lopen we samen als dan niet begeleid met rouw, wandel of carrière coach. In januari maken we de stand op en kunnen we ons inschrijven en intensiveren we de training. Om te kijken of het wat voor je is alvast 3 mooie wandelingen die ook gewoon gezellig zijn.

Start met trainen

De Nijmeegse Vierdaagse is van 16 tot en met 19 juli 2024. Van ervaren wandelaars is het advies om nu al individueel twee keer in de week een uur te lopen bijvoorbeeld op dinsdag en donderdag. En dan ook een wandeling in te plannen van 5 tot 10 kilometer. Dit is gezond en wanneer je niet alleen loopt, ook gezellig. Je krijgt de mooiste gesprekken en zij die al eens met een rouwcoach hebben gelopen kennen ook de helende werking.

Maandelijks samen trainen

Het idee is dat we, omdat we als weduwen en weduwnaars over het land verspreid wonen, gedurende de week regelmatig trainen en we onze beste beentjes voorzetten. We organiseren dan 1 x per maand een gezamenlijke en stevige wandeling.

We willen deze wandelingen in ons programma opnemen om zo gezamenlijk te trainen en elkaar te leren kennen. Een ieder die gewoon een keer mee wil lopen is uiteraard van harte welkom en wellicht doe je uiteindelijk dan toch mee met de Nijmeegse Vierdaagse van 16 tot en met 19 juli 2024.

 

Wandelen is verbindend, helend en goed voor lijf en geest.

 

Wij nemen de organisatie op ons om als groep Widows&Widowers, deze tocht minstens een keer in je leven te lopen. Denk daarbij aan de inschrijving, slaapplaatsen, verzorging en we lopen zelf natuurlijk ook mee. Wij vernemen dus graag ruim van tevoren wie van jullie serieuze interesse heeft. In januari kunnen we ons inschrijven. 45.000+ wandelaars uit 70 landen lopen mee. Wat een happening!

Bij voldoende belangstelling voor deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse zijn we als Widows&Widowers in januari in de gelegenheid ons in te schrijven als groep. En dan gaat de training serieus van start. Want lieve mensen we gaan er natuurlijk voor, gezellig, sportief en met elkaar.

Wanneer we ons als groep hebben ingeschreven en van de organisatie officieel de bevestiging van onze deelname binnen hebben, zetten we een solide trainingsschema op, zodat we allemaal fit aan de start verschijnen om vervolgens 4 dagen lang met elkaar de tocht der tochten te doorleven om uiteindelijk op dag 4 lachend over de ‘Via Gladiola’ de eindstreep op het Keizer Karelplein te bereiken.

Wij kijken er naar uit! Ben je al enthousiast? Geef je op en train met ons mee.

Stuur een e-mail naar hello@widows-and-widowers.nl als je mee wil trainen vanaf januari 2024.

Via de volgende knop kun je je inschrijven voor de wandelingen in oktober, november en december.

Schrijf je nu in en loop mee!

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

10 juni 2024

Widows4Widows loopt de Nijmeegse Vierdaagse

Om vooruit te komen in het leven moet je focus hebben en doelen stellen. En stap voor stap de goede richting in gaan, dan kom je er wel.
28 mei 2024

WidowTalk S4: aflevering 11

Deze aflevering ga ik in gesprek met Claudia Wielheesen. Claudia is nog een hele jonge meid, 21 jaar, en al zeer actief met haar passie. Namelijk het vastleggen van voornamelijk mensen en dieren in tekeningen.
23 mei 2024

Reizen, Rouw en de nieuwe Realiteit

Wow …..wat een epic zonsopgang ervaar ik vandaag in de woestijn. Ik zie het licht van de dag langzaam, maar heel gestaag over de roodstenen rotsen, de strijd van het donker winnen.
1 2 3 21

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram