widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

8 april 2023

WidowTalk aflevering 11

'Buiten zijn is goed voor je', zegt men altijd. 'Wandelen haalt je uit je hoofd en brengt je tot rust', is er ook zo een. En het wordt niet voor niets gezegd. 'Het is echt zo', zegt wandelcoach Inge Loman van Offliner.

In aflevering 11 van WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk van Widows&Widowers, in gesprek met Inge Loman van Offliner. We praten over het werk van Inge in de zorg en als coach. Ze vertelt over haar wandelcaching. Omdat het beter leek te werken om mensen met zorgtaken, in de zorg of als mantelzorger, in groepjes of individueel mee naar buiten te nemen. Omdat je buiten makkelijker praat. Gezellig naast elkaar lopend, de wind door je haren, soms misschien de regen in je gezicht. Dan voel je minder barrières en kom je sneller en beter tot de kern.

Een interessant gesprek over deze mogelijkheid van coaching, die ook voor weduwen en weduwnaars heel fijn kan zijn. Zeker als je ook de zorg voor je overleden partner hebt gehad, maar ook als dat niet zo was kan het verlichting brengen.

Om dit te ervaren organiseert Widows&Widowers in samenwerking met Offliner op 23 april de zgn. Widow&WidowersWalk. Zie bijgaande link voor meer informatie. Leden van W&W hebben een ledenvoordeel. Wellicht reden om lid te worden…

Luister naar deze 11e aflevering van WidowTalk, Wandelend kom je verder, over weer een andere manier om nabestaanden die hun liefde zijn verloren te ondersteunen. Je kan ook merken dat Inge een coach is want ze krijgt mij aardig aan het praten… Dus ook weer even Gluren bij de Buren, dat vinden we stiekem toch leuk?

Ga hier naar de elfde aflevering van WidowTalk

Of luister hier eerst de trailer

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.
Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

____

WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

16 oktober 2023

Play hard – Work Hard

Na maanden van ongeloof en de pijn van het verlies komt er een moment dat de verdovende rouw ruimte laat voor de genadeloze reality check. We leven en dat kost geld. Rekeningen moeten worden betaald, boodschappen moeten worden gedaan en het maken van keuzes is onvermijdelijk.
11 oktober 2023

Lopen we samen de Nijmeegse Vierdaagse?

Hoe zou het zijn als we met Widows & Widowers samen de 106e Nijmeegse Vierdaagse lopen? We zouden het geweldig vinden om met een groep ‘lotgenoten’ het leven te omarmen en de toekomst tegemoet te wandelen.
30 september 2023

Goedbedoelde raad, zit je daar nu echt op te wachten?

Sinds ik weduwe ben sta ik versteld over wat mensen je allemaal vragen en ook juist wat ze je niet zeggen. Laat ik beginnen met je te vertellen dat de nieuwe werkelijkheid verwarrend en verontrustend is...
1 2 3 19

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram