widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

9 april 2023

WidowTalk aflevering 12

Kan een weduwnaar opnieuw een grote liefde krijgen?

Hoe is het om op een weduwnaar verliefd te worden? Of met een weduwnaar een relatie te krijgen? Dat is anders dan met bijv. een gescheiden man, want een weduwnaar is totaal ongewenst zijn partner verloren en er is geen enkel contact meer mogelijk. Er is vaak een tastbare herinnering aan de overleden partner in huis. En daar loop jij als nieuwe partner tegenaan. Wat kan je wel of niet zeggen. Wat wil je wel of niet accepteren. Denk aan herkenning overlijdensdag, verjaardag etc etc.

Ik, Marianne Heemskerk van Widows&Widowers praat hierover met Nelleke Keizer. Ze is getrouwd met een weduwnaar en ze interviewt zelf ook vrouwen die een relatie hebben met een weduwnaar. Dat is eigenlijk ook weer een lotgenoten groep, net zoals Widows&Widowers dat is…

Met Nelleke bespreek ik de ups and downs. We hebben allebei weinig filter en kennen elkaar al wat beter. Dat geeft een mooi randje en indringende verdieping aan dit gesprek.

Aflevering 12 van WidowTalk, een gesprek met een lach en een traan. Duidelijk weer een aflevering Gluren bij de Buren. Heel veel dank aan Nelleke voor haar openheid.

Ga hier naar de twaalfde aflevering van WidowTalk

Of luister hier eerst de trailer

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.
Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

____

WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

16 oktober 2023

Play hard – Work Hard

Na maanden van ongeloof en de pijn van het verlies komt er een moment dat de verdovende rouw ruimte laat voor de genadeloze reality check. We leven en dat kost geld. Rekeningen moeten worden betaald, boodschappen moeten worden gedaan en het maken van keuzes is onvermijdelijk.
11 oktober 2023

Lopen we samen de Nijmeegse Vierdaagse?

Hoe zou het zijn als we met Widows & Widowers samen de 106e Nijmeegse Vierdaagse lopen? We zouden het geweldig vinden om met een groep ‘lotgenoten’ het leven te omarmen en de toekomst tegemoet te wandelen.
30 september 2023

Goedbedoelde raad, zit je daar nu echt op te wachten?

Sinds ik weduwe ben sta ik versteld over wat mensen je allemaal vragen en ook juist wat ze je niet zeggen. Laat ik beginnen met je te vertellen dat de nieuwe werkelijkheid verwarrend en verontrustend is...
1 2 3 19

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram