widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

9 april 2023

WidowTalk aflevering 12

Kan een weduwnaar opnieuw een grote liefde krijgen?

Hoe is het om op een weduwnaar verliefd te worden? Of met een weduwnaar een relatie te krijgen? Dat is anders dan met bijv. een gescheiden man, want een weduwnaar is totaal ongewenst zijn partner verloren en er is geen enkel contact meer mogelijk. Er is vaak een tastbare herinnering aan de overleden partner in huis. En daar loop jij als nieuwe partner tegenaan. Wat kan je wel of niet zeggen. Wat wil je wel of niet accepteren. Denk aan herkenning overlijdensdag, verjaardag etc etc.

Ik, Marianne Heemskerk van Widows&Widowers praat hierover met Nelleke Keizer. Ze is getrouwd met een weduwnaar en ze interviewt zelf ook vrouwen die een relatie hebben met een weduwnaar. Dat is eigenlijk ook weer een lotgenoten groep, net zoals Widows&Widowers dat is…

Met Nelleke bespreek ik de ups and downs. We hebben allebei weinig filter en kennen elkaar al wat beter. Dat geeft een mooi randje en indringende verdieping aan dit gesprek.

Aflevering 12 van WidowTalk, een gesprek met een lach en een traan. Duidelijk weer een aflevering Gluren bij de Buren. Heel veel dank aan Nelleke voor haar openheid.

Ga hier naar de twaalfde aflevering van WidowTalk

Of luister hier eerst de trailer

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.
Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

____

WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

12 mei 2023

WidowTalk S2: aflevering 4

Tekenend schrijven of schrijvend tekenen helpt om me beter te voelen. In deze aflevering vertelt Daniëlle Botermans hoe tekenend schrijven of het continu herhalen van hetzelfde zinnetje leidt tot een verankering in je brein.
11 mei 2023

WidowTalk S2: aflevering 3

Mijn partner is overleden, wie ben ik nu eigenlijk in mijn eentje? In deze aflevering vertelt Cynthia over haar ervaring met transformatie en wat support hierbij kan doen.
4 mei 2023

WidowTalk S2: aflevering 2

Hoe ga je om met financiële beslissingen? Soms is alles al goed voorbereid, maar als een partner plotseling overlijdt kan dat heel anders zijn.
1 2 3 11

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

Inschrijven
widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram