widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

10 april 2023

WidowTalk aflevering 13

Een biografie of herinneringsboek is toch alleen voor bekende mensen? Kan een gewone burger het ook doen? Maar waarom dan, is dat niet een beetje overdreven?

In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Hanneke Kiel. Hanneke verzorgt herinneringsboeken voor mensen die daar waarde aan hechten. Die redenen om zo’n boek, of magazine, te laten maken zijn heel breed. Hanneke doet het uiteraard voor mensen die nog leven en graag hun leven willen optekenen. Ze doet dit ook voor mensen die weten dat ze gaan overlijden of voor de nabestaanden na het overlijden van hun dierbare.

Omdat het mooi is om zo’n boek of magazine te hebben. Om het leven van de persoon die er niet meer is om het zelf te vertellen, te eren en in de herinnering te houden voor iedereen die er van wil mee genieten. Zodat mensen de verhalen die Hanneke optekent en de foto’s die bijgevoegd worden kunnen koesteren. Dit is met recht een zeer mooie nalatenschap voor familie, vrienden en bekenden.

Wederom een mooie aflevering van WidowTalk waarin we meer horen over het maken van een herinneringsboek en wat voorbeelden van mensen die in het kader van overlijden zo’n boek door Hanneke hebben laten maken.

Aflevering 13 van WidowTalk Is een Herinneringsboek ook voor normale mensen? Weer een interessante aflevering van WidowTalk!

Ga hier naar de 13e aflevering van WidowTalk

Of luister hier eerst de trailer

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.
Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

____

WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

12 mei 2023

WidowTalk S2: aflevering 4

Tekenend schrijven of schrijvend tekenen helpt om me beter te voelen. In deze aflevering vertelt Daniëlle Botermans hoe tekenend schrijven of het continu herhalen van hetzelfde zinnetje leidt tot een verankering in je brein.
11 mei 2023

WidowTalk S2: aflevering 3

Mijn partner is overleden, wie ben ik nu eigenlijk in mijn eentje? In deze aflevering vertelt Cynthia over haar ervaring met transformatie en wat support hierbij kan doen.
4 mei 2023

WidowTalk S2: aflevering 2

Hoe ga je om met financiële beslissingen? Soms is alles al goed voorbereid, maar als een partner plotseling overlijdt kan dat heel anders zijn.
1 2 3 11

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

Inschrijven
widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram