widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

10 april 2023

WidowTalk aflevering 13

Een biografie of herinneringsboek is toch alleen voor bekende mensen? Kan een gewone burger het ook doen? Maar waarom dan, is dat niet een beetje overdreven?

In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Hanneke Kiel. Hanneke verzorgt herinneringsboeken voor mensen die daar waarde aan hechten. Die redenen om zo’n boek, of magazine, te laten maken zijn heel breed. Hanneke doet het uiteraard voor mensen die nog leven en graag hun leven willen optekenen. Ze doet dit ook voor mensen die weten dat ze gaan overlijden of voor de nabestaanden na het overlijden van hun dierbare.

Omdat het mooi is om zo’n boek of magazine te hebben. Om het leven van de persoon die er niet meer is om het zelf te vertellen, te eren en in de herinnering te houden voor iedereen die er van wil mee genieten. Zodat mensen de verhalen die Hanneke optekent en de foto’s die bijgevoegd worden kunnen koesteren. Dit is met recht een zeer mooie nalatenschap voor familie, vrienden en bekenden.

Wederom een mooie aflevering van WidowTalk waarin we meer horen over het maken van een herinneringsboek en wat voorbeelden van mensen die in het kader van overlijden zo’n boek door Hanneke hebben laten maken.

Aflevering 13 van WidowTalk Is een Herinneringsboek ook voor normale mensen? Weer een interessante aflevering van WidowTalk!

Ga hier naar de 13e aflevering van WidowTalk

Of luister hier eerst de trailer

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.
Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

____

WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

29 februari 2024

Zwarte piste.

Wat was het een leuke uitnodiging om samen met lieve vrienden met mijn dochter aan te haken op de wintersportvakantie. De voorpret was al geweldig, na jaren in dezelfde outfit te hebben geskied, hebben we ook voor mij een nieuw pak gekocht.
12 januari 2024

Gelukkig Nieuw Jaar, Happy 2024!

Wat ga jij dit nieuwe jaar doen? Hoe ga je jouw goede voornemens in 2024 invullen, heb je die eigenlijk wel? Het is tenslotte allemaal zo anders en zo alleen. De verantwoordelijkheden zijn soms, maar gelukkig niet altijd, haast niet alleen te dragen.
14 december 2023

De Donkere dagen, einde jaar.

Herinneringen, gedachten aan de gelukkige tijden van weleer, flarden van vergeten conversaties en kleine ergernissen spoken.
1 2 3 20

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram