widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

10 april 2023

WidowTalk aflevering 13

Een biografie of herinneringsboek is toch alleen voor bekende mensen? Kan een gewone burger het ook doen? Maar waarom dan, is dat niet een beetje overdreven?

In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Hanneke Kiel. Hanneke verzorgt herinneringsboeken voor mensen die daar waarde aan hechten. Die redenen om zo’n boek, of magazine, te laten maken zijn heel breed. Hanneke doet het uiteraard voor mensen die nog leven en graag hun leven willen optekenen. Ze doet dit ook voor mensen die weten dat ze gaan overlijden of voor de nabestaanden na het overlijden van hun dierbare.

Omdat het mooi is om zo’n boek of magazine te hebben. Om het leven van de persoon die er niet meer is om het zelf te vertellen, te eren en in de herinnering te houden voor iedereen die er van wil mee genieten. Zodat mensen de verhalen die Hanneke optekent en de foto’s die bijgevoegd worden kunnen koesteren. Dit is met recht een zeer mooie nalatenschap voor familie, vrienden en bekenden.

Wederom een mooie aflevering van WidowTalk waarin we meer horen over het maken van een herinneringsboek en wat voorbeelden van mensen die in het kader van overlijden zo’n boek door Hanneke hebben laten maken.

Aflevering 13 van WidowTalk Is een Herinneringsboek ook voor normale mensen? Weer een interessante aflevering van WidowTalk!

Ga hier naar de 13e aflevering van WidowTalk

Of luister hier eerst de trailer

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.
Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

____

WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

10 juni 2024

Widows4Widows loopt de Nijmeegse Vierdaagse

Om vooruit te komen in het leven moet je focus hebben en doelen stellen. En stap voor stap de goede richting in gaan, dan kom je er wel.
28 mei 2024

WidowTalk S4: aflevering 11

Deze aflevering ga ik in gesprek met Claudia Wielheesen. Claudia is nog een hele jonge meid, 21 jaar, en al zeer actief met haar passie. Namelijk het vastleggen van voornamelijk mensen en dieren in tekeningen.
23 mei 2024

Reizen, Rouw en de nieuwe Realiteit

Wow …..wat een epic zonsopgang ervaar ik vandaag in de woestijn. Ik zie het licht van de dag langzaam, maar heel gestaag over de roodstenen rotsen, de strijd van het donker winnen.
1 2 3 21

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram