widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

4 mei 2023

WidowTalk S2: aflevering 2

Hoe ga je om met financiële beslissingen? Soms is alles al goed voorbereid, maar als een partner plotseling overlijdt kan dat heel anders zijn.

In deze aflevering

In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Denise van dan IJssel over het nemen van financiële beslissingen. Die zijn er helaas vaak als je je partner verliest. Soms is alles al goed voorbereid. Dat zie je vooral gebeuren in situaties van een langdurig ziekbed. Als een partner plotseling overlijdt kan dat heel anders zijn. 

Met Denise praat ik over Do’s & Don'ts. Hoe je je zaken goed kan voorbereiden en hoe belangrijk het is om informatie met elkaar te delen. Denise vertelt ook over haar ervaringen in de praktijk met haar klanten. Daar kunnen we ook van leren. Want na het overlijden van je partner leef jij verder en is het belangrijk dat ook jij deze zaken goed regelt. Oftewel, omdat je geleerd hebt van de situatie toen je partner overleed, of omdat het toen juist zo goed was geregeld en je dat ook wil doen. 

Uiteraard komt ook het Levenstestament weer aan de orde. Dat blijkt toch echt belangrijk te zijn. Het stukje waar Denise praat over een evt. 20 jarige partner voor mij vond ik persoonlijk natuurlijk heel interessant smile

Wederom een mooie aflevering van WidowTalk voor iedereen die de moeite wil nemen om de financiën goed te regelen.

Seizoen 2 aflevering 2 van WidowTalk: 'Voorkomen is beter dan genezen...Overzicht in de financiële situatie’

 

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Seizoen 2, aflevering 1 van WidowTalk: Zitten er levenslessen in het verlies van je partner?

Ga hier naar de 2e aflevering van seizoen 2

Of luister hier eerst de trailer

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

16 oktober 2023

Play hard – Work Hard

Na maanden van ongeloof en de pijn van het verlies komt er een moment dat de verdovende rouw ruimte laat voor de genadeloze reality check. We leven en dat kost geld. Rekeningen moeten worden betaald, boodschappen moeten worden gedaan en het maken van keuzes is onvermijdelijk.
11 oktober 2023

Lopen we samen de Nijmeegse Vierdaagse?

Hoe zou het zijn als we met Widows & Widowers samen de 106e Nijmeegse Vierdaagse lopen? We zouden het geweldig vinden om met een groep ‘lotgenoten’ het leven te omarmen en de toekomst tegemoet te wandelen.
30 september 2023

Goedbedoelde raad, zit je daar nu echt op te wachten?

Sinds ik weduwe ben sta ik versteld over wat mensen je allemaal vragen en ook juist wat ze je niet zeggen. Laat ik beginnen met je te vertellen dat de nieuwe werkelijkheid verwarrend en verontrustend is...
1 2 3 19

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram