widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

13 april 2023

WidowTalk S2: aflevering 1

Zitter en levenslessen in het verlies van je partner? Brengt dit verdriet je verder, maakt het inderdaad sterker en word ik er beter van?

In deze aflevering

In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Jacqueline Lammers. Ik zie Jacqueline als een life coach die je leert te leven vanuit je eigen waarheid. Die waarheid is vaak diep verstopt en moeilijk te vinden of te herkennen. En dat levert problemen op. Het verlies van je partner doet ook veel met jouw eigen waarheid. Want opeens ben je je maatje kwijt en schiet je makkelijk in de slachtoffer rol. Een rol van waaruit je niet verder kan groeien. Dan moet je die rol toch eerst achter je laten. Met Jacqueline bespreek ik het trauma van verlies, wat het met je doet en wat je er van kan leren. Hoe trauma je kan helpen je eigen waarheid helderder te krijgen en verder te groeien als mens. Klinkt een beetje vaag? Misschien wel, maar gewoon luisteren en dan word je er vanzelf door gegrepen smile

Wederom een mooie aflevering van WidowTalk voor iedereen die er voor open staan om net even wat dieper te duiken in wie je bent, wie je kan zijn en wat de ervaringen die je opdoet voor je kunnen betekenen. Op de website vind je ook blogs van Jacqueline en binnenkort ook aanbiedingen voor een sessie bij haar en haar boeken. Volg je hart, het klopt en Relaties.

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Seizoen 2, aflevering 1 van WidowTalk: Zitten er levenslessen in het verlies van je partner?

Ga hier naar de 1e aflevering van seizoen 2

Of luister hier eerst de trailer

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

29 februari 2024

Zwarte piste.

Wat was het een leuke uitnodiging om samen met lieve vrienden met mijn dochter aan te haken op de wintersportvakantie. De voorpret was al geweldig, na jaren in dezelfde outfit te hebben geskied, hebben we ook voor mij een nieuw pak gekocht.
12 januari 2024

Gelukkig Nieuw Jaar, Happy 2024!

Wat ga jij dit nieuwe jaar doen? Hoe ga je jouw goede voornemens in 2024 invullen, heb je die eigenlijk wel? Het is tenslotte allemaal zo anders en zo alleen. De verantwoordelijkheden zijn soms, maar gelukkig niet altijd, haast niet alleen te dragen.
14 december 2023

De Donkere dagen, einde jaar.

Herinneringen, gedachten aan de gelukkige tijden van weleer, flarden van vergeten conversaties en kleine ergernissen spoken.
1 2 3 20

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram