widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

15 juli 2023

WidowTalk S2: aflevering 12

Is Shit de Mest voor Groei? Hoe werkt dat dan?

In deze aflevering

Jacomijn Kruisbrink heeft 2 keer haar partner verloren. Ga er maar aan staan. Ze ging door diepe dalen, maar leefde vanuit een overtuiging dat ze er bovenop zou komen en er beter van zou worden. Hoe dubbel dat ook klinkt. Je wordt er al beter van als je door jouw ellende, een ander beter kan begrijpen en daardoor er beter voor een ander kan zijn.

We praten over de zaken waar je tegenaan loopt met verlies. We praten ook over haar bedrijf en activiteiten als ademcoach voor mensen met rouw en verlies. Interessant is ook haar extra focus op mannen, omdat verdriet en rouw vaak niet als mannelijk worden gezien. Mannen stoppen het dus eerder weg en dat blijft wringen. We kijken ook naar de groeiprocessen die mensen met rouw vaak doormaken en hoe ze daardoor anders in het leven staan. Hierover maakt Jacomijn de podcast Shit is mest voor groei.

Wederom een boeiende aflevering van WidowTalk voor iedereen die wil horen over wat er op je af komt rondom rouw en verlies.

 

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

 

Seizoen 2 aflevering 12 van WidowTalk: 'Is Shit de Mest voor Groei? Hoe werkt dat dan?'

Ga hier naar de 12e aflevering van seizoen 2

Of luister hier eerst de trailer

 

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

 

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

29 februari 2024

Zwarte piste.

Wat was het een leuke uitnodiging om samen met lieve vrienden met mijn dochter aan te haken op de wintersportvakantie. De voorpret was al geweldig, na jaren in dezelfde outfit te hebben geskied, hebben we ook voor mij een nieuw pak gekocht.
12 januari 2024

Gelukkig Nieuw Jaar, Happy 2024!

Wat ga jij dit nieuwe jaar doen? Hoe ga je jouw goede voornemens in 2024 invullen, heb je die eigenlijk wel? Het is tenslotte allemaal zo anders en zo alleen. De verantwoordelijkheden zijn soms, maar gelukkig niet altijd, haast niet alleen te dragen.
14 december 2023

De Donkere dagen, einde jaar.

Herinneringen, gedachten aan de gelukkige tijden van weleer, flarden van vergeten conversaties en kleine ergernissen spoken.
1 2 3 20

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram