widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

17 juli 2023

WidowTalk S2: aflevering 13

"Is lachen gezond?"

 

In deze aflevering

Maarten Vos heeft zijn partner verloren en had ook een zware baan in de gezondheidszorg. Dit maakte dat hij naar ontlading en verlichting zocht. Dit vond hij in de lach. Het lachen om de lach te vinden. Lachen, omdat dit doorwerkt in je systeem en je daardoor positiever in het leven staat.

Grappen zijn vaak helemaal niet leuk, daar zit die lach niet. De lach kan je zelf opwekken en helpt om met ongemak om te gaan en spanning te ontladen.

Daarmee is Maarten aan het werk gegaan als lach coach. Voor zijn LachClub, maar ook met workshops voor bedrijven. Vaag verhaal? Enorm… Nee, natuurlijk niet! Het is heerlijk en ik spreek uit ervaring. Na zo’n workshop kan je nog dagen op je endorfines door het leven zweven.

Worden de problemen daardoor minder? Nee. Kan je er beter mee omgaan, omdat je letterlijk lichter bent? Maarten en ik denken van wel. Maarten schreef er zelfs een boek over, De kracht van je lach.

We praten over de verliezen die we hebben meegemaakt en wat lachen met en voor je kan doen. Een zeer interessante aflevering waarin veel wordt gedeeld en nog meer wordt gelachen. Ga er dus maar rustig voor zitten of loop net even wat langer met je oortjes in om deze aflevering af te luisteren…

Wederom een boeiende aflevering van WidowTalk voor iedereen die wil horen of lachen nu echt gezond is en waarom dan eigenlijk.

 

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

 

Seizoen 2 aflevering 13 van WidowTalk: ‘Is lachen gezond?’ 

Ga hier naar de 13e aflevering van seizoen 2

Of luister hier eerst de trailer

 

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

 

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

10 juni 2024

Widows4Widows loopt de Nijmeegse Vierdaagse

Om vooruit te komen in het leven moet je focus hebben en doelen stellen. En stap voor stap de goede richting in gaan, dan kom je er wel.
28 mei 2024

WidowTalk S4: aflevering 11

Deze aflevering ga ik in gesprek met Claudia Wielheesen. Claudia is nog een hele jonge meid, 21 jaar, en al zeer actief met haar passie. Namelijk het vastleggen van voornamelijk mensen en dieren in tekeningen.
23 mei 2024

Reizen, Rouw en de nieuwe Realiteit

Wow …..wat een epic zonsopgang ervaar ik vandaag in de woestijn. Ik zie het licht van de dag langzaam, maar heel gestaag over de roodstenen rotsen, de strijd van het donker winnen.
1 2 3 21

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram