widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

11 mei 2023

WidowTalk S2: aflevering 3

Mijn partner is overleden. Ik ben er nog… wie ben ik nu eigenlijk in mijn eentje!? 

In deze aflevering

In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Cynthia Seesing van High Impact Coaching over transformatieprocessen. Daar ga je zeker doorheen als je partner overlijdt. Er komen allerlei vragen voorbij die een antwoord nodig hebben. Denk aan: Wie ben ik nu eigenlijk? Wie ben ik in mijn eentje nu ik niet meer deel van een stelletje ben? Wat wil ik verder met mijn leven doen en wie ben ik dan / wil ik dan zijn? Dit proces kan je aardig uit balans trekken en de vraag is of je daar optimaal in je eentje doorheen komt of hulp bij kan gebruiken. 

Cynthia vertelt over wat zij doet, wat ze zelf heeft ervaren op dit vlak en wat support hierbij voor je kan betekenen.

Een mooi verhaal waarin uiteraard weer veel persoonlijke details van Cynthia en mij naar voren komen. Ja, het blijft toch een beetje Gluren bij de Buren, omdat dat interessant is en het ook toegankelijk maakt….

Wederom een mooie aflevering van WidowTalk voor iedereen die zijn / haar partner heeft verloren en zichzelf weer moet hervinden en nieuwe ijkpunten zoekt.

 

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Seizoen 2 aflevering 3 van WidowTalk, “Mijn partner is overleden, wie ben ik nu eigenlijk in mijn eentje?"

Ga hier naar de 3e aflevering van seizoen 2

Of luister hier eerst de trailer

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

 

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

16 oktober 2023

Play hard – Work Hard

Na maanden van ongeloof en de pijn van het verlies komt er een moment dat de verdovende rouw ruimte laat voor de genadeloze reality check. We leven en dat kost geld. Rekeningen moeten worden betaald, boodschappen moeten worden gedaan en het maken van keuzes is onvermijdelijk.
11 oktober 2023

Lopen we samen de Nijmeegse Vierdaagse?

Hoe zou het zijn als we met Widows & Widowers samen de 106e Nijmeegse Vierdaagse lopen? We zouden het geweldig vinden om met een groep ‘lotgenoten’ het leven te omarmen en de toekomst tegemoet te wandelen.
30 september 2023

Goedbedoelde raad, zit je daar nu echt op te wachten?

Sinds ik weduwe ben sta ik versteld over wat mensen je allemaal vragen en ook juist wat ze je niet zeggen. Laat ik beginnen met je te vertellen dat de nieuwe werkelijkheid verwarrend en verontrustend is...
1 2 3 19

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram