widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

22 juni 2023

WidowTalk S2: aflevering 5

Schuldgevoelens. Wat moeten we daarmee? Wat leren we daarvan? En wat maskeert het? Eigenlijk verhinderen die schuldgevoelens ons om in contact te komen met ons echte gevoel.

 

In deze aflevering

In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, nog een keer in gesprek met Jacqueline Lammerts. Voor mij is zij een life coach die je leert leven vanuit je eigen waarheid. En die waarheid is vaak goed verstopt onder allemaal zaken die je van jezelf, of de buitenwereld, moet. We praten over de dood van geliefden en de gevoelens die dat met zich meebrengt. Vooral ook de schuldgevoelens. Wat moeten we daarmee? Wat leren we daarvan? En wat maskeert het? Eigenlijk verhinderen die schuldgevoelens ons om in contact te komen met ons echte gevoel. We laten ons leiden door wat had gemoeten, had gekund etc. Hoe relevant is dat nu echt? Hoe komen we bij ons echte gevoel, zodat we contact kunnen maken met onszelf en het verdriet kunnen omarmen, leren van de dingen die we anders hadden kunnen doen en onszelf en de ander vergeven? Zodat we met open vizier kunnen terugdenken aan wat was en kunnen focussen op wat we nu willen. Wederom een mooie aflevering van WidowTalk voor iedereen die wil kijken hoe je gedachten die je klein maken en bij jezelf vandaan houden leert herkennen, zodat je ze een stop kan toeroepen. Zodat je je energie kan stoppen in het ervaren van je werkelijke gevoel en daarmee aan de slag kan gaan.

 

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

 

Seizoen 2 aflevering 5 van WidowTalk: 'Al die schuldgevoelens na de dood van je partner, herkenbaar?'  

Ga hier naar de 5e aflevering van seizoen 2

Of luister hier eerst de trailer

 

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

 

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

29 februari 2024

Zwarte piste.

Wat was het een leuke uitnodiging om samen met lieve vrienden met mijn dochter aan te haken op de wintersportvakantie. De voorpret was al geweldig, na jaren in dezelfde outfit te hebben geskied, hebben we ook voor mij een nieuw pak gekocht.
12 januari 2024

Gelukkig Nieuw Jaar, Happy 2024!

Wat ga jij dit nieuwe jaar doen? Hoe ga je jouw goede voornemens in 2024 invullen, heb je die eigenlijk wel? Het is tenslotte allemaal zo anders en zo alleen. De verantwoordelijkheden zijn soms, maar gelukkig niet altijd, haast niet alleen te dragen.
14 december 2023

De Donkere dagen, einde jaar.

Herinneringen, gedachten aan de gelukkige tijden van weleer, flarden van vergeten conversaties en kleine ergernissen spoken.
1 2 3 20

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram