widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

22 juni 2023

WidowTalk S2: aflevering 6

Omgaan met lastige situaties, daar zijn we toch allemaal huiverig voor? Maak dan je borst maar nat als je partner is overleden…

In deze aflevering

 

Omgaan met lastige situaties, daar zijn we toch allemaal huiverig voor? Maak dan je borst maar nat als je partner is overleden… In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Merlin van Rie. Merlin is communicatie specialist in omgang met lastig gedrag en tegenspraak en houdt zich ook bezig met compassie in communicatie. We praten over waar je tegenaan loopt als je partner is overleden. De interne communicatie die je hebt, maar ook de communicatie met de mensen om je heen. En hoe daarin compassie te herkennen en te behouden. Merlin bespreekt ook diverse persoonlijkheidstypes met de bijbehorende kenmerken. En hoe dat door kan werken in compassie in communicatie en dus in relaties. Wederom een mooie aflevering van WidowTalk voor iedereen die wil kijken hoe communicatie nu eigenlijk verloopt en hoe je kan zoeken naar meer compassie voor jezelf en de ander. Weten welke persoonlijkheidstype je hebt kan daarbij ook heel verhelderend zijn.

 

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Seizoen 2 aflevering 6 van WidowTalk: 'Omgaan met lastige situaties, daar zijn we toch allemaal huiverig voor?’  

Ga hier naar de 6e aflevering van seizoen 2

Of luister hier eerst de trailer

 

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

 

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

10 juni 2024

Widows4Widows loopt de Nijmeegse Vierdaagse

Om vooruit te komen in het leven moet je focus hebben en doelen stellen. En stap voor stap de goede richting in gaan, dan kom je er wel.
28 mei 2024

WidowTalk S4: aflevering 11

Deze aflevering ga ik in gesprek met Claudia Wielheesen. Claudia is nog een hele jonge meid, 21 jaar, en al zeer actief met haar passie. Namelijk het vastleggen van voornamelijk mensen en dieren in tekeningen.
23 mei 2024

Reizen, Rouw en de nieuwe Realiteit

Wow …..wat een epic zonsopgang ervaar ik vandaag in de woestijn. Ik zie het licht van de dag langzaam, maar heel gestaag over de roodstenen rotsen, de strijd van het donker winnen.
1 2 3 21

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram