widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

22 juni 2023

WidowTalk S2: aflevering 6

Omgaan met lastige situaties, daar zijn we toch allemaal huiverig voor? Maak dan je borst maar nat als je partner is overleden…

In deze aflevering

 

Omgaan met lastige situaties, daar zijn we toch allemaal huiverig voor? Maak dan je borst maar nat als je partner is overleden… In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Merlin van Rie. Merlin is communicatie specialist in omgang met lastig gedrag en tegenspraak en houdt zich ook bezig met compassie in communicatie. We praten over waar je tegenaan loopt als je partner is overleden. De interne communicatie die je hebt, maar ook de communicatie met de mensen om je heen. En hoe daarin compassie te herkennen en te behouden. Merlin bespreekt ook diverse persoonlijkheidstypes met de bijbehorende kenmerken. En hoe dat door kan werken in compassie in communicatie en dus in relaties. Wederom een mooie aflevering van WidowTalk voor iedereen die wil kijken hoe communicatie nu eigenlijk verloopt en hoe je kan zoeken naar meer compassie voor jezelf en de ander. Weten welke persoonlijkheidstype je hebt kan daarbij ook heel verhelderend zijn.

 

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Seizoen 2 aflevering 6 van WidowTalk: 'Omgaan met lastige situaties, daar zijn we toch allemaal huiverig voor?’  

Ga hier naar de 6e aflevering van seizoen 2

Of luister hier eerst de trailer

 

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

 

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

29 februari 2024

Zwarte piste.

Wat was het een leuke uitnodiging om samen met lieve vrienden met mijn dochter aan te haken op de wintersportvakantie. De voorpret was al geweldig, na jaren in dezelfde outfit te hebben geskied, hebben we ook voor mij een nieuw pak gekocht.
12 januari 2024

Gelukkig Nieuw Jaar, Happy 2024!

Wat ga jij dit nieuwe jaar doen? Hoe ga je jouw goede voornemens in 2024 invullen, heb je die eigenlijk wel? Het is tenslotte allemaal zo anders en zo alleen. De verantwoordelijkheden zijn soms, maar gelukkig niet altijd, haast niet alleen te dragen.
14 december 2023

De Donkere dagen, einde jaar.

Herinneringen, gedachten aan de gelukkige tijden van weleer, flarden van vergeten conversaties en kleine ergernissen spoken.
1 2 3 20

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram