widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

22 juni 2023

WidowTalk S2: aflevering 6

Omgaan met lastige situaties, daar zijn we toch allemaal huiverig voor? Maak dan je borst maar nat als je partner is overleden…

In deze aflevering

 

Omgaan met lastige situaties, daar zijn we toch allemaal huiverig voor? Maak dan je borst maar nat als je partner is overleden… In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Merlin van Rie. Merlin is communicatie specialist in omgang met lastig gedrag en tegenspraak en houdt zich ook bezig met compassie in communicatie. We praten over waar je tegenaan loopt als je partner is overleden. De interne communicatie die je hebt, maar ook de communicatie met de mensen om je heen. En hoe daarin compassie te herkennen en te behouden. Merlin bespreekt ook diverse persoonlijkheidstypes met de bijbehorende kenmerken. En hoe dat door kan werken in compassie in communicatie en dus in relaties. Wederom een mooie aflevering van WidowTalk voor iedereen die wil kijken hoe communicatie nu eigenlijk verloopt en hoe je kan zoeken naar meer compassie voor jezelf en de ander. Weten welke persoonlijkheidstype je hebt kan daarbij ook heel verhelderend zijn.

 

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

Seizoen 2 aflevering 6 van WidowTalk: 'Omgaan met lastige situaties, daar zijn we toch allemaal huiverig voor?’  

Ga hier naar de 6e aflevering van seizoen 2

Of luister hier eerst de trailer

 

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

 

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

28 september 2023

Struisvogelen: ik struisvogel, wij struisvogelen en jij bent stil.

Ken je dat gevoel van ik wil het allemaal even niet meer weten. Ik duik even weg voor de harde werkelijkheid. Ik ga die enveloppen echt niet openmaken. Ik neem de telefoon vandaag niet op.
26 september 2023

WidowTalk S3: aflevering 9

Vanuit je eigen ervaringen een bijbel maken voor weduwen en weduwnaars. Jessica vertelt over haar boek ‘De Partner, wat er verandert als je partner ziek wordt of overlijdt’.
25 september 2023

WidowTalk S3: aflevering 8

Wat als rouwen niet lukt…. wat doe je dan? In gesprek met Elco Fritzsche over hoe je eraan probeert te ontkomen, maar dat het ontwijken uiteindelijk toch niet mogelijk is.
1 2 3 18

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram