widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

21 juli 2023

WidowTalk S3: aflevering 2

Goed voor jezelf zorgen na het verlies van je partner, hoe doe je dat?

 

In deze aflevering

Als je partner, of een andere dierbare, is overleden is het moeilijk om goed voor jezelf te zorgen. Vaak moet je juist klaar staan voor de andere mensen om je heen die ook worstelen met het verlies. Verder moet er zoveel worden geregeld en ga je zo op in je verlies, dat je amper aan jezelf denkt.

En dan kan het heel erg fout gaan… Je kan natuurlijk in therapie gaan en dat is heel belangrijk. Net zoals het belangrijk is om naar je mentale en lijfelijke omgang met jezelf te kijken. Welke gedachten en doelen heb je en hoe productief zijn die?

Ik ga hierover in gesprek met Ricardo Martins van The Power Lifestyle. We praten over zijn studio en hoe hij mensen fysiek en mentaal weer op de rit krijgt als ze zichzelf opnieuw gaan uitvinden na een traumatische of belangrijke ervaring. Hij vertelt hoe hij als coach (niet als therapeut!) mensen kan begeleiden in hun overtuigingen om uiteindelijk beter voor zichzelf te zorgen. Dat is immer zo belangrijk om jezelf te hervinden. Luister zelf maar, zo mooi als hij het zegt, kan ik het toch niet vertalen…

 

Deel deze link vooral met mensen voor wie dit belangrijk kan zijn.

 

Seizoen 3 aflevering 2 van WidowTalk: 'Goed voor jezelf zorgen na het verlies van je partner, hoe doe je dat?'

Ga hier naar de 2e aflevering van seizoen 3

Of luister hier eerst de trailer

 

Over WidowTalk

Met WidowTalk maken we podcast afleveringen waarin we met elkaar over onze ervaringen praten of relevante partijen en dienstverleners interviewen.

Wil je geen aflevering missen, klik dan op volgen in de app waarmee je WidowTalk luistert.

Heb je een suggestie? Laat het ons weten via: marianne@widows4widows.com

Laat vooral een review of beoordeling achter, we zijn benieuwd naar je mening!

 

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

29 februari 2024

Zwarte piste.

Wat was het een leuke uitnodiging om samen met lieve vrienden met mijn dochter aan te haken op de wintersportvakantie. De voorpret was al geweldig, na jaren in dezelfde outfit te hebben geskied, hebben we ook voor mij een nieuw pak gekocht.
12 januari 2024

Gelukkig Nieuw Jaar, Happy 2024!

Wat ga jij dit nieuwe jaar doen? Hoe ga je jouw goede voornemens in 2024 invullen, heb je die eigenlijk wel? Het is tenslotte allemaal zo anders en zo alleen. De verantwoordelijkheden zijn soms, maar gelukkig niet altijd, haast niet alleen te dragen.
14 december 2023

De Donkere dagen, einde jaar.

Herinneringen, gedachten aan de gelukkige tijden van weleer, flarden van vergeten conversaties en kleine ergernissen spoken.
1 2 3 20

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram