widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

20 april 2023

International Widows Day 23 juni

Zet 23 juni  alvast in je agenda voor het jaarlijkse Widows and Widowers event. Onze sponsor Deloitte zal ons ontvangen in hun mooie kantoor in Amsterdam waar we van 12.00 - 17.00 welkom zijn.

International Widows Day bestaat al sinds de Verenigde Naties deze dag in 2011 heeft uitgekozen. Wereldwijd wordt er op de 23e stilgestaan bij wat het betekent om weduwe te zijn. Wat is de impact , hoe ga je er mee om en vooral hoe pak je het leven weer op.

Voor Widows-and-widowers.nl, als community en serviceplatform voor weduwen en weduwnaars, is dit een goede aanleiding om een gezellig, boeiend en inhoudelijk sterk evenement te organiseren waar we met elkaar als lotgenoten stilstaan bij wat ons eigenlijk is overkomen. We willen graag dat jij er ook bij bent! Kom je ook?

Tijdens het evenement gaan we in op thema's als:

 • Hoe ga je om met rouw, wat doet het met je als persoon?
 • Hoe gaat het met je kinderen?
 • Hoe reageert de omgeving en hoe ga je met de nieuwe werkelijkheid om?
 • Hoe krijg ik mijn financiën op orde?
 • Wat te doen wanneer er ruzie in de familie ontstaat?
 • Hoe kom ik aan een goede advocaat/ accountant?
 • Hoe kom ik aan een baan?
 • En wat te doen tegen het alleen zijn, die nare eenzaamheid.
 • Hoe ga ik het leven weer omarmen.
 • Tips and tricks om de boel weer op de rails te krijgen.

Herkenbare vragen, waar we met een aantal bekende en minder bekende sprekers een mooi gesprek over aangaan. Naast een aantal informatieve en serieuze onderwerpen is het ook gewoon gezellig, is er ruimte voor een lach en een traan. We geven deze dag kleur.

Sprekers, partners en deelnemers

Onze sponsor Deloitte zal ons ontvangen in hun mooie kantoor in Amsterdam waar we van 12.00 - 17.00 welkom zijn. Dat is in ieder geval aangenaam vertoeven…

Daarnaast zijn we heel trots op de sprekers die hebben toegezegd een bijdrage te gaan leveren aan ons evenement. Hieronder vast een kleine bloemlezing

 • Mineke Schipper, de schrijfster die onlangs het boek Weduwen, een nooit vertelde geschiedenis, uitbracht zal spreken en voor de liefhebber boeken signeren.
 • Anne Goossensen, hoogleraar Universiteit van de Humanistiek en lector HBO Drechtsteden, zal spreken over rouw, rituelen, compassionate communities en active listening
 • Helene Geijtenbeek, partner grants & incentives bij Deloitte en ook organisator van TEDxAmsterdamWomen, gaat spreken over de praktische zaken waar je als overlevende tegenaan loopt.
 • Mijke Niks vertelt over de impact van mantelzorger als partner bij de ongeneeslijke zenuwslopende ziekte MS (Multiple Sclerosis) en het overlijden van haar man…
 • Yvette den Hartog zal haar visie betreffende de Condole app uitleggen en hoe ze hiermee eenzaamheid hoopt te doorbreken.
 • Nelleke Keizer, schrijver - spreker - podcaster, spreekt over haar interesse betreffende het aangaan van een relatie met een weduwnaar en hoe onderbelicht en lastig de situatie voor de betrokken vrouwen kan zijn.

We zijn nog met de nodige andere sprekers  bezig en uiteraard is er ook wat gezelligheid en vertier.

Dit belooft een mooie middag te worden met informatie die voor een breed publiek interessant is. Verbinding blijft ons thema en dat willen we deze middag ook uitstralen.

Wil je meer weten? Wil je je alvast aanmelden om zeker te zijn van je plek.

Aanmelden met vroegboekkorting

Meld je nu aan. Tot 15 mei geven we 50% korting op alle aanmeldingen.

 

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

12 mei 2023

WidowTalk S2: aflevering 4

Tekenend schrijven of schrijvend tekenen helpt om me beter te voelen. In deze aflevering vertelt Daniëlle Botermans hoe tekenend schrijven of het continu herhalen van hetzelfde zinnetje leidt tot een verankering in je brein.
11 mei 2023

WidowTalk S2: aflevering 3

Mijn partner is overleden, wie ben ik nu eigenlijk in mijn eentje? In deze aflevering vertelt Cynthia over haar ervaring met transformatie en wat support hierbij kan doen.
4 mei 2023

WidowTalk S2: aflevering 2

Hoe ga je om met financiële beslissingen? Soms is alles al goed voorbereid, maar als een partner plotseling overlijdt kan dat heel anders zijn.
1 2 3 11

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

Inschrijven
widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2023 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram