widows for widows merk
0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

20 april 2023

International Widows Day 23 juni

Zet 23 juni  alvast in je agenda voor het jaarlijkse Widows and Widowers event. Onze sponsor Deloitte zal ons ontvangen in hun mooie kantoor in Amsterdam waar we van 12.00 - 17.00 welkom zijn.

International Widows Day bestaat al sinds de Verenigde Naties deze dag in 2011 heeft uitgekozen. Wereldwijd wordt er op de 23e stilgestaan bij wat het betekent om weduwe te zijn. Wat is de impact , hoe ga je er mee om en vooral hoe pak je het leven weer op.

Voor Widows-and-widowers.nl, als community en serviceplatform voor weduwen en weduwnaars, is dit een goede aanleiding om een gezellig, boeiend en inhoudelijk sterk evenement te organiseren waar we met elkaar als lotgenoten stilstaan bij wat ons eigenlijk is overkomen. We willen graag dat jij er ook bij bent! Kom je ook?

>> Bekijk hier het hele programma

 

Tijdens het evenement gaan we in op thema's als:

 • Hoe ga je om met rouw, wat doet het met je als persoon?
 • Hoe gaat het met je kinderen?
 • Hoe reageert de omgeving en hoe ga je met de nieuwe werkelijkheid om?
 • Hoe krijg ik mijn financiën op orde?
 • Wat te doen wanneer er ruzie in de familie ontstaat?
 • Hoe kom ik aan een goede advocaat/ accountant?
 • Hoe kom ik aan een baan?
 • En wat te doen tegen het alleen zijn, die nare eenzaamheid.
 • Hoe ga ik het leven weer omarmen.
 • Tips and tricks om de boel weer op de rails te krijgen.

Herkenbare vragen, waar we met een aantal bekende en minder bekende sprekers een mooi gesprek over aangaan. Naast een aantal informatieve en serieuze onderwerpen is het ook gewoon gezellig, is er ruimte voor een lach en een traan. We geven deze dag kleur.

Sprekers, partners en deelnemers

Onze sponsor Deloitte zal ons ontvangen in hun mooie kantoor in Amsterdam waar we van 12.00 - 17.00 welkom zijn. Dat is in ieder geval aangenaam vertoeven…

Daarnaast zijn we heel trots op de sprekers die hebben toegezegd een bijdrage te gaan leveren aan ons evenement. Hieronder vast een kleine bloemlezing

 • Mineke Schipper, de schrijfster die onlangs het boek Weduwen, een nooit vertelde geschiedenis, uitbracht zal spreken en voor de liefhebber boeken signeren.
 • Anne Goossensen, hoogleraar Universiteit van de Humanistiek en lector HBO Drechtsteden, zal spreken over rouw, rituelen, compassionate communities en active listening
 • Helene Geijtenbeek, partner grants & incentives bij Deloitte en ook organisator van TEDxAmsterdamWomen, gaat spreken over de praktische zaken waar je als overlevende tegenaan loopt.
 • Mijke Niks vertelt over de impact van mantelzorger als partner bij de ongeneeslijke zenuwslopende ziekte MS (Multiple Sclerosis) en het overlijden van haar man…
 • Yvette den Hartog zal haar visie betreffende de Condole app uitleggen en hoe ze hiermee eenzaamheid hoopt te doorbreken.
 • Nelleke Keizer, schrijver - spreker - podcaster, spreekt over haar interesse betreffende het aangaan van een relatie met een weduwnaar en hoe onderbelicht en lastig de situatie voor de betrokken vrouwen kan zijn.

Dit belooft een mooie middag te worden met informatie die voor een breed publiek interessant is. Verbinding blijft ons thema en dat willen we deze middag ook uitstralen.

Locatie

Deloitte

The Edge Gustav Mahlerlaan 2970, Amsterdam (Zuidas)

>> Bekijk hier het programma

Wil je meer weten? Wil je je alvast aanmelden om zeker te zijn van je plek.

Meld je nu aan!

 

 

 

Beheerder Customerscope

Op de hoogte blijven & van veel voordeel genieten?

Word lid voor € 59,00 per jaar

Lees ook

10 juni 2024

Widows4Widows loopt de Nijmeegse Vierdaagse

Om vooruit te komen in het leven moet je focus hebben en doelen stellen. En stap voor stap de goede richting in gaan, dan kom je er wel.
28 mei 2024

WidowTalk S4: aflevering 11

Deze aflevering ga ik in gesprek met Claudia Wielheesen. Claudia is nog een hele jonge meid, 21 jaar, en al zeer actief met haar passie. Namelijk het vastleggen van voornamelijk mensen en dieren in tekeningen.
23 mei 2024

Reizen, Rouw en de nieuwe Realiteit

Wow …..wat een epic zonsopgang ervaar ik vandaag in de woestijn. Ik zie het licht van de dag langzaam, maar heel gestaag over de roodstenen rotsen, de strijd van het donker winnen.
1 2 3 21

Blijf op de hoogte van events, nieuws, voordeelacties en partnerdeals. 

widows for widows merk
Je partner overlijdt, hoe ga jij verder? Via contact met lotgenoten en in samenwerking met onze partners, bieden wij een luisterend oor en helpen wij problemen aan te pakken.

Gegevens

Widows for Widows B.V.
Herengracht 237 A
1016 BH Amsterdam
The Netherlands

NL67RABO0366729950
VAT No.: 8622.94.034.B.01
KvK: 81985746

Copyright ©2024 Widows for Widows B.V., all rights reserved. | Powered by Customerscope
menuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram